Ngado që të shkoni...

Rreth nesh

Një hotel elegant me katër yje sa larg aq edhe afër Prishtinës. Thjeshtësia, komoditeti dhe detajet e dizajnuara me kujdesin më të lartë e përshkojnë këtë objekt fund e krye.

Roadside Hotel gjendet në epiqendrën e Kosovës, mu pranë rrethit të QMI. Me vetëm 7 kilometra nga kryeqyteti, secila pjesë e Kosovës nga këtu është afër. Pozita e tij e bën atë të lakmuar nga çdo udhëtar dhe vizitor të Kosovës.

Hoteli ka 18 dhoma, dy restorante, caffe-bar, saunë, xhakuzi dhe gjithçka tjetër që i duhet një pushimi të rehatshëm dhe që të kujtohet gjatë.

Dhomat dallohen për nga ndriçimi i bollshëm dhe hapësira e mjaftueshme, ku çdo gjë është në vendin e vet.

Dhomat & suitat

Dhomat janë të rehatshme dhe të ngjyrosura me nuanca të pranueshme për sytë. Ato janë të këndshme në secilin element të tyre.

DHOMAT TONA

Dhomat & suitat

Dhomat janë të rehatshme dhe të ngjyrosura me nuanca të pranueshme për sytë. Ato janë të këndshme në secilin element të tyre.

DHOMAT TONA

Ushqim me shije të veçantë

Hoteli ka dy restorante. I pari gjendet në katin përdhes. Shërben si ndalesë për të gjithë udhëtarët, dhe jo vetëm, të cilët dëshirojnë të nisin ditën me kafe, mëngjes të shijshëm, apo për të marrë me vete gatimet nga brumi dhe bukën unike me shije të ndryshme.

USHQIMI YNË

Vend për ahenge & takime

Festojini momentet dhe ngjarjet më kulmore të jetës suaj me familjarë dhe miq.

ORGANIZO TANI

Vend për ahenge & takime

Festojini momentet dhe ngjarjet më kulmore të jetës suaj me familjarë dhe miq.

ORGANIZO TANI