Twin Double

Dhomat janë të rehatshme dhe të ngjyrosura me nuanca të pranueshme për sytë. Ato janë të këndshme në secilin element të tyre.

Suite

Të përkryera për pushim apo për shënimin e përvjetorëve dhe datave të veçanta familjare.

Suitat janë të pajisura me xhakuzi dhe saunë.