Dhoma të mbledhjeve

E vendosur në katin e parë të hotelit, salla e konferencave ofron kushte të jashtëzakonshme për mbajtjen e seminarëve, konferencave shkencore, trajnimeve, etj.

Salla e konferencave

Salla ka mbi 100 ulëse dhe me tw gjitha pajisjet e nevojshme pwr zhvillimin e kwtyre aktiviteteve. Ngjitas me këtë sallë është e byfeja, ku të pranishmit gjatë pushimeve mund të çlodhen me pije të ndryshme, ushqime të çastit, etj.

Salla e konferencave

Salla ka mbi 100 ulëse dhe me tw gjitha pajisjet e nevojshme pwr zhvillimin e kwtyre aktiviteteve. Ngjitas me këtë sallë është e byfeja, ku të pranishmit gjatë pushimeve mund të çlodhen me pije të ndryshme, ushqime të çastit, etj.

Ahengu i juaj i ëndërrave

Festojini momentet dhe ngjarjet më kulmore të jetës suaj me familjarë dhe miq.

REZERVO TANI